AutoServ: ITP Auto & Moto Oradea Service Auto Oradea

Service auto Oradea

    La service-ul AutoServ se realizeaza reparatii mecanice atat pentru autoturismele produse în strainatate (Volkswagen, Opel, Renault, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, BMW, Mercedes, Audi, Peugeot etc. ) cat si reparatii pentru autoturismele de productie autohtona (Dacia, Daewoo).

    In cadrul AutoServ Oradea - service auto - se efectueaza schimburi de ulei, filtre: ulei, combustibil, habitaclu (polen), aer; placute frana, discuri frana, telescoape, punti, capete de bara, planetare, fuzete, bari stabilizatoare, pivoti, bucse, becuri, stergatoare si multe alte consumabile.

    AutoServ comercializeaza o gama larga de piese auto, repere auto si elemente optice multimarca si multibrand atât de origine cât si aftermarket la preturi foarte mici.

    Marci consacrate precum Bosch, Valeo, Garrett, Textar ,Ferodo,  Brembo, TRW, Febi, SKF, Mann Filter si multe altele le puteti achiziziona de la AutoServ si puteti beneficia de reduceri semnificative la manopera.

    AutoServ va ofera si servicii de vanzare si montare parbrize, lunete, geamuri laterale la cele mai mici preturi.

    Operatiunile de reparatii si întretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta în domeniu, astfel încât timpii de reparatie sunt redusi iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ.

                        Termenele de realizare ale comenzilor sunt în functie de                         complexitatea lucrarii si sunt mereu respectate.